Menukaart

Seizoensgebonden gerechten in een warme sfeer aan de jachthaven

Restaurant Paviljoen Meerzicht

Bij Paviljoen Meerzicht, gelegen aan het prachtige Zuidlaardermeer, kunt u genieten van een unieke culinaire ervaring in ons warme en gezellige restaurant. Of u nu op zoek bent naar een uitgebreid diner, lichte lunch of borrel, ons restaurant biedt de perfecte balans tussen verfijnde gerechten en een ontspannen sfeer.

LUNCH

Mosterdsoep met croutons

7,50

Pompoensoep met croutons

8,50

Meerzicht uitsmijter

13,75

met ham en/of kaas

2 rundvleeskroketten of groentekroketten

12,75

op wit of bruin brood

Gerookte forel

11,50

met sla ui komkommer tomaat en mierikswortel crème op wit of bruinbrood

Geitenkaas

11,50

Uit de oven met honing en walnoten op wit of bruinbrood

Broodje warme beenham

11

met honingmosterdsaus op wit of bruinbrood

Tosti Meerzicht

7

3 laags met ham en kaas

Pannenkoek naturel

10

Pannenkoek spek

12

Pannenkoek kaas

12

Salade ossenhaas

15

gebakken Ossenhaaspuntjes met een Thaise dressing en verschillende groente

12 uurtje

15

soep, broodje beenham en 1 kroket

Kipsate Meerzicht op spies

17

met satésaus kroepoek en seroendeng en friet 17

fdd69960-ae85-463b-baeb-ed92f93fab41
39e37f4f-4820-413b-a15e-5c59cd4d9d0f

VOORGERECHTEN

Broodplank

12

met verschillende broodjes, serranoham, brie en olijven

Carpaccio van Chioggiabiet

14,50

met Old Amsterdam gebrande hazelnoten en een balsamicosiroop

Portobello

14,50

gevuld met sugar snaps, sud’n sol, rode ui en gegratineerd met een Forme D’Amberge

Huisgemaakte varkens pate

14,50

met cranberrysaus

Pompoensoep met croutons 8

8

Coquilles

18

gebakken in limoenboter met een paprika dip

Gravad lachs

15,50

gemarineerde Gerookte zalm met mosterd, dille, suiker en citroensap

Bapao bun

16

met oosterse gemarineerde ossehaasreepjes

HOOFDGERECHTEN

Tournedos

39

met gebakken champignons, uien, spek en glühweinsaus

Gamba’s a la plancha

26

met paddenstoelen risotto en Italiaanse tomatensaus

Verse dagvis (Vraag de bediening)

28

Varieert per dag

Eendenborstfilet

27,50

op de huid gebakken met sinaasappel likeur saus

Runderstoofpot

25

op Oma’s wijze

Entrecote met kruidenboter

27,50

met knolselderij stamppot en tros tomaten uit de oven

Chateau Briand (400 gram) met een stroganoffsaus

75

voor 2 personen

Spaanse Kaasfondue

25

van o.a. cabrales met brood en groente

Spinaziepannenkoek

22

gevuld met groenten en gegratineerd met brie

fd019bb0-8167-48af-aae1-96b8b284b23b

NAGERECHTEN

Italiaanse Tiramisu

10

met een bol walnotenijs en slagroom

Vanille Panna Cotta

9

met bosvruchtencoulis

Gevulde strudel

10

met chutney van appel en bosvruchten, warme vanillesaus en een bol kaneelijs

Huisgemaakte wafel

10

met warme kersen en vanille ijs

BORRELKAART

Puntzak verse friet met echte brander mayonaise

4,50

Runder bitterballen (6 stuks)

6,50

Vegatarische bitterballen (6 stuks)

7,50

Kaasstengels (8 stuks)

10

Borrelmix (10 stuks)

12

– 2 Karaage(kipdij in een krokant jasje)
– 2 mini eend loempia
– 4 kaasstengels
– 2 mini groente loempia’s

Luxeborrelplank

2

– Kipjuweeltjes
– Gehaktballetjes
– Karaage (kipdij in een krokant jasje)
– Tatsuta (gepaneerde kipstukjes in soja, gember en sake)
– Thaise Yakatori
– Japanse Yakatori
– Serranoham
– 4 broodjes
– Kruidenboter + 3 sausjes

Reserveren

Kom eten bij Paviljoen Meerzicht

Vul het contactformulier in of bel ons via onderstaand telefoonnummer.

Tot snel!

paviljoenmeerzicht_goud

Mededeling

Wegens besloten partijen zijn wij gesloten op onderstaande data:

  • Vrijdag 15 november
  • Zaterdag 16 november
  • Zondag 17 november